DAG 0

1

Kennismaking - verkennend gesprek

Een korte voorstelling van VG Vastgoed en onze werkwijze.
U zal onmiddellijk overtuigd zijn van de no-nonsense aanpak. Wij luisteren ook naar uw visie op de toekomst en begeleiden u correct bij de zoektocht naar het juiste pand.

2

Waardebepaling - schatting

Wenst u binnen de 90 dagen een vlotte verkoop dan is een juiste prijszetting noodzakelijk. VG Vastgoed biedt u een eerlijk en transparant schattingsverslag welke de basis vormt voor de opmaak van ons verkoopplan.

3

Bepalen van de verkoopstrategie

Elke woning is anders en vraagt bijgevolg een aangepast “game-plan”. Naast de ligging bepaalt het type woning de prijszetting. Het juiste publiek aantrekken voor een bepaald project is hierin essentieel. Efficiëntie en doordachte marketing maken hier het verschil.

4

Aanleg van het verkoopdossier + verkoopklaar maken van uw pand

Vooraleer we de publiciteit opstarten zorgen we voor een volledig verkoopdossier met alle nodige attesten, inclusief een compromis. In tussentijd kan de woning optimaal verkoopsklaar gemaakt worden.

5

Een professionele media-reportage in al zijn facetten

Een eerste indruk maak je slechts één keer. Dat is in het vastgoed niet anders. Professionele foto’s en andere technieken zorgen voor het optimaal in beeld brengen van uw pand. Een niet te onderschatten onderdeel op de weg naar een succesvolle verkoop.

6

Publicatie en bepalen van het bezoekmoment

Na (maximum) één maand zijn alle verplichte documenten voor een correcte verkoop aanwezig. We bepalen het bezoekmoment en publiceren het vastgoed op de gekende platforms en via verschillende kanalen.
Zichtbaarheid is vanaf nu het codewoord., alsook het inplannen van de afspraken.

Dag 30

7

Bezoekmoment begeleiden en onderhandelingen starten met de kandidaten

De bezoekdag gebeurt onder begeleiding waarbij direct onderhandeld kan worden met kandidaat-kopers.
Alle documenten zijn aanwezig voor een sluitend bod uit te brengen of zelfs de overeenkomst te tekenen.

8

Het opmaken van de compromis

Het ondertekend compromis is het sluitstuk van een succesvolle verkoop. Deze wordt vooraf voorgelegd aan uw notaris waardoor we zeker zijn dat alles correct afgehandeld wordt.

Dag 90

9

Het begeleiden van uw dossier tot bij het verlijden van de akte inclusief meteropname

Hoewel de verkoop sluitend is bij een onderhandse verkoopovereenkomst blijven wij u begeleiden tot bij het verlijden van de akte.
Wij zorgen ook voor het opnemen van de meterstanden. De laatste horde bij verkoop en het einde van een hoofdstuk die u onbezorgd kan afsluiten.

10

Een nieuwe tevreden klant toevoegen in ons netwerk