Skip to content

Uw huis verkopen met VG Vastgoed, enkele voordelen

Waarom uw huis verkopen met VG Vastgoed?

Er zijn twee grote pistes die u kunt volgen als u uw huis wilt verkopen: u doet alles op eigen houtje of u schakelt de hulp van een vastgoedmakelaar in. Als u alles zelf aanpakt, hebt u de vrijheid om de verkoop op uw eigen tempo te regelen. De steeds complexer wordende immobiliënmarkt en maatschappij zorgen er echter voor dat de professionele hulp van een vastgoedmakelaar geen overbodige luxe is. We sommen hier voor u enkele voordelen op van de samenwerking met een vastgoedmakelaar en vertellen waarom net VG Vastgoed een betrouwbare partner is. 

Kosten besparen

Velen denken dat hun huis verkopen met hulp van een vastgoedmakelaar duur uitvalt. Ze kiezen er daarom voor alles zelf te regelen, maar vergeten wat er allemaal bij komt kijken. Het is inderdaad zo dat vastgoedmakelaars een commissie rekenen bij de verkoop van een huis. Maar de kans is groot dat alles zelf regelen duurder uitvalt dan de hulp van een vastgoedmakelaar inschakelen.

"De kans is groot dat alles zelf regelen duurder uitvalt dan de hulp van een vastgoedmakelaar inschakelen."

Accurate prijszetting

Een accurate prijszetting van bij het begin is van levensbelang. We zien dat veel mensen die hun huis privé verkopen beïnvloed worden door emoties en de vraagprijs te hoog zetten. Een te hoge vraagprijs schrikt meteen potentiële kopers af. Meerdere keren de vraagprijs moeten verlagen schaadt het imago van de woning. Een huis verkopen is een psychologische wisselwerking tussen verkoper en geïnteresseerde kopers. Uw vastgoedmakelaar heeft dit uitstekend onder de knie. Bij VG Vastgoed wordt 90% van de huizen op de eerste verkoopdag verkocht!

Door middel van een correcte schatting zetten we uw pand meteen aan de juiste prijs op de markt. Na jaren ervaring in het vak weten we bij VG Vastgoed perfect waarop we moeten letten om de waarde van uw woning te bepalen.

We spread the word

Potentiële kopers gaan dikwijls eerst op immosites kijken om een huis te kopen. Daarop aanwezig zijn is dus een grote troef. Daarnaast weten vastgoedmakelaars perfect hoe ze uw huis kunnen verkopen door gebruik te maken van online en offline reclame en sociale media. We voorzien professionele foto’s en een accurate beschrijving. Zo weten we het juiste publiek voor uw woning aan te trekken.

Uw vastgoedmakelaar bespaart u tijd en moeite

Uw persoonlijke makelaar van VG Vastgoed is steeds aanwezig op bezoekmomenten. Hij zal onderhandelen met potentiële kopers en zo het beste voorstel bekomen. Telkens met een transparante communicatie. Wij maken ook al het papierwerk in orde: alle verplichte wettelijke documenten, een brochure van uw woning en een compromis. Zo kan u zonder zorgen uw huis verkopen.

Uw vastgoedmakelaar bespaart u tijd en moeite

Uw persoonlijke makelaar van VG Vastgoed is steeds aanwezig op bezoekmomenten. Hij zal onderhandelen met potentiële kopers en zo het beste voorstel bekomen. Telkens met een transparante communicatie. Wij maken ook al het papierwerk in orde: alle verplichte wettelijke documenten, een brochure van uw woning en een compromis. Zo kan u zonder zorgen uw huis verkopen.

The extra mile

Na de ondertekening van het compromis, is de verkoop een feit. Bij VG Vastgoed betekent dit niet het einde van onze samenwerking. Wij blijven u begeleiden tot de notariële akte verleden is en alles officieel in orde is.

Wilt u uw vastgoed verkopen? Twijfel niet langer en schakel de hulp in van VG Vastgoed via het nummer 0472 49 39 97 of het e-mailadres info@vgvastgoed.be.

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe panden