Skip to content

Nieuws

Investeringskansen in de veranderende Belgische Vastgoedmarkt

Inzichten van VG Vastgoed – uw Vastgoedexpert In het voortdurend veranderende landschap van vastgoedinvesteringen in België zien wij nog steeds enorme kansen voor slimme investeerders. Ondanks recente uitdagingen zoals stijgende

Plaatsbezoeken na Corona

Corona blijft om zich heenslaan en dus is dit een belangrijke factor om mee rekening te houden. Voor ieders veiligheid doen wij er dan ook alles aan om alle plaatsbezoeken veilig te laten verlopen. Mondmaskerplicht - Ontsmetten - Social distancing

Een accurate schatting van uw woning met VG Vastgoed

De juiste prijs plakken op een onroerend goed is en blijft de belangrijkste factor voor een succesvolle en vlotte verkoop. Bij VG Vastgoed krijgt u een onderbouwde schatting op basis van meetbare feiten.

Wat betekent de afschaffing van de woonbonus voor u?

De laatste twee weken raakte de afschaffing van de woonbonus door de Vlaamse regering in opspraak. Wat is (of was) de woonbonus precies en wat betekent de afschaffing ervan voor uw portemonnee? De experten van VG Vastgoed geven u een overzicht.

Uw huis verkopen met VG Vastgoed, enkele voordelen

Verkopen doe je niet elke week, wij wel. De keuze van uw partner om dit proces te begeleiden is dan ook heel belangrijk. Bij VG Vastgoed is geen taak ons teveel en mogen wij ons gerust experts noemen. Wij begeleiden u en uw verkoop professioneel van A tot Z .

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe panden