Skip to content

Over VG VASTGOED

Onze troeven

Werken met VG Vastgoed heeft heel wat voordelen. Ontdek hieronder waarin wij ons onderscheiden van andere vastgoedkantoren.

Correcte en gratis schatting

Bij VG Vastgoed kan u rekenen op een correcte, gratis schatting. Wij schatten uw woning op basis van onze ervaring en het huidige aanbod op de markt.

Persoonlijk en 1 op 1 contact

Bij VG Vastgoed staan we voor persoonlijk contact. U heeft 1 contactpersoon die de lasten bij u wegneemt van A-Z. Wij bouwen op vertrouwen.

Snelle verkoop


Wanneer u onze adviezen volgt verkopen wij binnen de 3 maanden. In 90% van de gevallen zelfs op de eerste verkoopdag. Regelmatig ook nog boven de vraagprijs.

Over VG Vastgoed

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector werkt VG VASTGOED anders, vernieuwend, open, … en vooral efficiënt!
Resultaatgericht en binnen een beperkt tijdskader bekomen wij de maximale return bij uw verkoop.

Wij gooien alles in de strijd en gebruiken de nieuwste technologie, via de interessantste platforms en dat allemaal op een professionele, correcte manier.

Met andere woorden ‘Bemiddelen anno 2020’

Wat zeggen onze klanten

Uiteraard luistert u liever naar wat onze klanten zeggen. Zij zijn tenslotte onze beste en meest betrouwbare reclame. Wij lijsten voor u alvast enkele reviews op

"Wij hebben een heel goed gevoel aan onze aankoop overgehouden. Simon heeft ons goed geholpen en geluisterd in hetgeen we zochten. Dankzij VG Vastgoed zijn we trotse eigenaar geworden van een heel mooie woning. “
Nick - Deerlijk
Koper
“Top Service! Heel goed geholpen geweest. Rap en professioneel! Kortom een aanrader."
Hilde - Oudenaarde
Verkoper

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe panden